E-mail PDF

Nastup na Porinu 2011

U nedjelju, 15.5., upalite HRT1 u 21:05h i gledajte naš nastup tijekom ceremonije Porin 2011.!! Vertigo taking over! ;)

E-mail PDF

Elemental u Kraljevu

1.5. sviramo u Kraljevu (SR) na muzičkom festivalu Kingstown! Uz nas nastupa mnoštvo demo bendova, Dečja Radost, Vortexx, SARS, Orthodox Celts i Ritam Nereda. Na pozornici smo već u 18 sati, zato požurite! Vidimo se!

Više informacija o ovom humanitarnom koncertu možete naći na www.kingstown.rs

E-mail PDF

Nastupamo uz Amy Winehouse i Mobyja!

Amy & Moby

Nastupit ćemo 18.6. u sklopu Avalon Festa na beogradskoj Kalemegdanskoj tvrđavi kao predgrupa svjetskim megapopularnim imenima – Amy WinehouseMobyja! Uz Elemental, nastupit će Zemlja gruva (Beograd) i Bei The Fish (Skopje).

Taj će nastup biti kruna naših ljetnih koncerata i iznimna prilika da se pred tisućama ljudi predstavimo u najboljem svjetlu.

U 2011. nam je dobro krenulo –  aktualni album "Vertigo" dobio je dvije nominacije za Porin, u glasovanju hrvatskih glazbenih kritičara "Vertigo" je proglašen albumom godine, a slušatelji svih centara Hrvatskog radija proglasili su nas bendom godine! Hvala! :-) Također, Remi i Shot uključeni su u europski glazbeni projekt Diversidad, s kojim nastupaju po europskim metropolama kao što su Pariz, Beč, Basel i Berlin.

Veselimo se dijeliti stejdž s dragom nam Amy i sigurno ćemo zaplesati na Mobyja. :-)

Posjetitelji iz Hrvatske ulaznice mogu kupiti u sustavu Eventim.

E-mail PDF

Porin 2011 - nominacije!

Odlične vijesti! Nominirani smo u dvije kategorije za diskografsku nagradu Porin: u kategoriji br.8 za najbolji album klupske glazbe i kategoriji br.11 za najbolju izvedbu grupe s vokalom s pjesmom Priroda i društvo. Ceremonija dodjele nagrada dogodit će se 15.5. u Biogradu, a popis svih ostalih nominiranih pogledajte na www.porin.info

E-mail PDF

Sviramo na INmusic festivalu!

22. lipnja ćemo nastupiti na IN music festivalu na Jarunu. Osim nas na festivalu možete pogledati Cypress Hill, Jamiroquaia, Arcade Fire, Nicka Cavea i Grindermana, TV on the Radio i The Streets! Pripremite šatore pa se vidimo!

Stranica 10 od 14

Vrh Elemental Stranice