E-mail PDF

Novi spot Goli i bosi

Predstavljamo novi singl i spot "Goli i bosi"! Riječ je o pjesmi koja utire put albumu koji će biti objavljen tijekom 2015. Pjesma je pozitivna oda svima koji se ne boje razmišljati izvan kutije i izvan okvira, ljudima koje su bitne male stvari - svojim veselim ritmom tjera na ples i prizivanje nekih boljih dana. Spot su ostvarili redatelj Marko Milovac i snimatelj Ivan Zadro iz C47 Filma koji su s nama već surađivali na spotovima za pjesme "Prokleta ljubav" i "Bolji si" (za potonji su dobili i nominaciju za Porin 2015., u kategoriji Najboljeg video spota)

E-mail PDF

Odvedite nas na MTV EMA

Ove godine MTV bira pet najboljih regionalnih izvođača za natjecanje MTV EMA (European Music Awards) - četiri su već odabrana, a peti se još traži! Upravo smo mi jedan od pet bendova koji sudjeluju u tzv. Wild Card natjecanju kojim se odabire peti bend - glasujte za nas na Twitteru uz #MTVEMA i #NominateElemental i odvedite nas među pet bendova koji su u finalu!! Glasovanje traje od 9. do 14. 9.!

E-mail PDF

Novi spot Bolji si

[EDIT] Do nas je došla informacija da je u nekim zemljama spot Bolji si nemoguće pogledati na Youtubeu pa smo odlučili staviti spot direktno na našu stranicu [play] Enjoy :)

Napokon, evo i našeg novog spota za singl "Bolji si"! Za sve vas koji premijeru niste uhvatili na MTV-ju, evo prilike da ga od sada nadalje gledate na našem YouTube kanalu... Spot je, kao i onaj za pjesmu "Prokleta ljubav", radila ekipa C47 (redatelj Marko Milovac i snimatelj Ivan Zadro) i nadamo se da će vam se svidjeti bar upola kao nama.  Kampanja #boljisi na facebooku, twitteru i instagramu traje. Naoštrite olovke i pripremite papire (ako se ne sjećate, to je ono što smo koristili prije smartphonea i tableta ... :P) Sigurno postoji netko za koga smatrate da je bolji ili bolja od vas.. Decko, cura, mama, tata, brat, seka, frendica, necak, postar, teta na blagajni... Napišite na komad papira zašto je ta osoba bolja od vas i nalijepite nam fotku na facebook wall, twitter ili instagram sa hashtagom #boljisi Odabrat ćemo najmaštovitiju u ovih tjedan dana prema vašim lajkovima i našem mišljenju, a pobjednika/pobjednicu čeka iznenađenje. Evo i našeg primjera

#boljisi

Uživajte i javite nam dojmove! #boljisi #elemental #ureduje

E-mail PDF

Imamo pet nominacija na 21. Porinu!

Na ovogodišnjem Porinu nominirani smo u čak pet kategorija uključujući i onu za Hit godine s pjesmom "Prokleta ljubav". Upravni odbor Porina izabrao je pjesme na temelju predselekcije 200 radijskih urednika, rezultata emitiranja na radijskim postajama i YouTube "klikova" ( <3 Hvala vam!).

Osim ove, pjesma je nominirana i u kategoriji Najbolja izvedba grupe s vokalom, a album "U redu je" nominiran je za Album godine, Najbolji album klupske glazbe i Najbolja produkcija. Svečana dodjela Diskografske nagrade Porin, održat će se u petak 27. lipnja u Zagrebu u HYPO EVENT Centru. Drž'te nam fige.

E-mail PDF

Turneja "U redu je – 15. godina Elementala"

Ove godine slavimo 15 godina postojanja! Još daleke 1998. okupili smo se kao reperski trojac s DJ-em, a nakon 15 godina i šest albuma, pretvorili se u regionalni brend koji svoj uspjeh potvrđuje kvalitetnim singlovima, spotovima, koncertima i brojnim nagradama struke i publike.

Ove jeseni odvažili smo se na jedan od najambicioznijih projekata u karijeri; naime, tijekom studenog i prosinca 2013. održat ćemo koncerte u gradovima diljem cijele regije, u sklopu turneje "U redu je – 15. godina Elementala". Iako već godinama sviramo po državama bivše Jugoslavije, ovo je prvi put da se koncerti održavaju pod okriljem službene turneje.

Osim svirke i sjajne atmosfere koju na koncerte uvijek donosimo, ovaj će put publiku dočekati posve novi show. Ideja koja stoji iza koncerata je "prošetati" kroz 15 godina djelovanja benda, ali s naglaskom na posljednji album "U redu je" koji je do sada naišao na sjajne reakcije publike diljem regije.

Za više detalja o do sada potvrđenim datumima kojih je iz dana u dan sve više i turneji, posjetite www.elemental.hr i Facebook stranicu benda.

Za sada potvrđeni datumi turneje "U redu je – 15. godina Elementala":

01.11. Split (HR)

02.11. Črnomelj (SLO)

16.11. Zagreb (HR)

22.11. Beograd (SRB)

29.11. Skopje (MK)

30.11. Niš (SRB)

06.12. Tuzla (BiH)

07.12. Novi Sad (SRB)

13.12. Rijeka (HR)

14.12. Pančevo (SRB)

29.12. Rovinj (HR)

10.1. Vinkovci (HR)

17.1. Čakovec (HR)

18.1. Sarajevo (BiH)

23.1. Ljubljana (SLO)

Vidimo se na nekom od koncerata! #uredujetour

Starije Vijesti...

Stranica 2 od 14

Vrh Elemental Stranice