E-mail PDF

Novi singl i spot - Ljuljaj Brod!

Prije tjedan dana u radijskom eteru predstavili smo naš novi singl "Ljuljaj Brod", peti singl s albuma "Vertigo"! U ponedjeljak, 28.11., možete pogledati i novi spot za "Ljuljaj Brod" - premijerno će biti prikazan u 20h na regionalnom MTV-ju, ali i na našem YouTube kanalu (http://www.youtube.com/user/elementalbend).

Istog dana, također u 20h, predstavit ćemo spot uživo - u cafe baru No Sikiriki (Nova Cesta 88), u društvu cjelokupne ekipe koja je snimala, montirala, režirala i glumila u spotu!

Nadamo se da ćete uživati u novom spotu - ne zaboravite u ponedjeljak (28.11.), u 20 h upaliti MTV ili nam se pridružiti na YouTube kanalu! Ljuljajte brod! ;)

E-mail PDF

Tempo velegrada - ograničena količina!

Tempo velegrada/Demiurg cover

Dragi fanovi,

javili su nam iz naše izdavačke kuće Menart da se pojavila limitirana količina našeg starog, drugog po redu albuma "Tempo velegrada / Demiurg", koji se kako za sada stvari stoje neće ponovo reizdavati. Ukoliko želite popuniti svoju glazbenu kolekciju s albumom kojeg je bilo vrlo teško naći u CD shopovima, album možete naručiti pouzećem po cijeni od 59 kuna (u cijenu je uključena poštarina). Svi zainteresirani pošaljite ime prezime i adresu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Dostava je na žalost moguća samo u Hrvatskoj.

E-mail PDF

Koncert Elementala na Jarunu

Dragi naši, dođite 1.10. na zagrebačko jezero Jarun gdje ćemo nastupiti u sklopu Nikeove utrke WE RUN ZAGREB! Naš nastup počinje oko 18h, odmah nakon završetka utrke. Na Jarun se u to vrijeme ne može ući autima pa ćete do lokacije pozornice morati prošteti ili dotrčati. Pozivamo vas sve da se uključite u trku WE RUN ZAGREB i već ugrijani dođete u prve redove ispred pozornice ;) Za više informacija posjetite NikeRunningHrvatska.

Vidimo se u subotu na Jarunu!

E-mail PDF

15.9., popodne na Narodnom, navečer na Bundeku!

Draga ekipo iz Zagreba i okolice, dođite 15.9. navečer na Bundek jer nastupamo na Rujan Festu, na Rock/Biker pozornici! Tijekom popodneva okrenite radijske frekvencije na Narodni radio i poslušajte kako zvučimo u live, radijskoj varijanti u showu Dalibora Petka, od 18-20 sati. Najbolje bi, zapravo, bilo da nas uhvatite i popodne kod Petka i navečer na Bundeku :) Vidimo se!

E-mail PDF

Nataša odlazi iz benda

Dragi prijatelji Elementala!

Koncert u Splitu, 29.07. bio je moj oproštajni koncert s bendom. Nakon toga ću se povući iz osobnih razloga. Zahvalna sam na podršci, pohvalama i svim emocijama koje ste dijelili sa mnom proteklih godina. Moji kolege iz benda, John, Erol, Koni, Zane, Shot i Remi ili "doktori za smijeh" kako o njima često mislim ostaju sa mnom u najsretnijim mislima. :)

Nataša Tonković

Starije Vijesti...

Stranica 8 od 14

Vrh Elemental Stranice