RSS FEED - ELEMENTALRSS FEED ELEMENTAL


Vijesti Adresa Kanala Link

Svirke Adresa Kanala Link

Vijesti RSS Feed

E-mail PDF

Novi singl - Malena

Stigao je naš novi singl, u posebnoj, osvježenoj verziji "Malena Studio Session 2012". Novu verziju možete poslušati na našem SoundCloudu.
Spot za novu verziju "Malena Studio Session 2012" uskoro ćete moći pogledati na CMC-ju, portalu Index.hr i na YouTube profilu benda! Ovo je šesti singl s albuma "Vertigo" kojim zatvaramo priču ovog albuma, ali vas i pripremamo za novi materijal!

Malena [studio session 2012] by elemental sound cloud

E-mail PDF

Elemental u emisiji "Rekonstrukcija", 19.3., HTV1

Večeras u 22:35, molimo sve pretplatnike TV pretplate, a i one koji to nisu (bravo!) da uključe svoje televizijske prijamnike, okrenu na HTV1, izdvoje pola sata i pogledaju nas u emisiji "Rekonstrukcija"!
Mogući kadrovi golotinje, bezočnog nasilja i muškaraca koji brišu suze. Prilikom snimanja, nijedna životinja nije bila prisebna.
HTV1- 22:35 - Elemental - "Rekonstrukcija".
E-mail PDF

Kraljevo (SRB) i Skopje (MK) - dolazimo!

Za sve naše fanove u Srbiji i Makedoniji, dobre vijesti! U petak, 16.3., sviramo u Kraljevu (klub Mirage Autentic), a u subotu 17.3. u Skopju (klub Havana)! Sve detalje o koncertima provjerite na kalendaru s desne strane naslovnice! Vidimo seeeee :)

E-mail PDF

Utorak na Fašniku u Samoboru!

Samoborski fašnik

Pozivamo sve vas koji volite Fašnik i Elemental da u utorak, (21.2.) dođete u Samobor i pogledate našu svirku na glavnom trgu!! Nastup počinjemo u 21h! Dođite!

E-mail PDF

Elemental u Purgeraju, 29.02.2012.

Na što utrošiti jedan dan viška koji nam ova veljača nudi? Na koncert, naravno!
Dođite 29.02.2012. (srijeda) u zagrebački klub Purgeraj gdje Elemental održava koncert!

Bit će ovo poseban koncert za samo 222 posjetitelja, a ulaznice će se moći nabaviti na šanku kluba Purgeraj po cijeni od 50 kn u pretprodaji, a 60 na dan koncerta. Ulaznice će biti u prodaji od sredine ovog tjedna i zbog velikog interesa za koncert, potrudite ih se nabaviti na vrijeme!

Koncerti Elementala uvijek su posebno iskustvo, a pogotovo na domaćem terenu u metropoli, zato od sredine tjedna trk po ulaznice u Purgeraj! Do tada, podijelite vijest s prijateljima i pratite nas ovdje, ali i na Facebooku i jer vam spremamo još zanimljivih detalja oko koncerta. Surprise!

Vidimo se 29.02. u Purgeraju!

Stranica 6 od 15

Vrh Elemental Stranice