RSS FEED - ELEMENTALRSS FEED ELEMENTAL


Vijesti Adresa Kanala Link

Svirke Adresa Kanala Link

Vijesti RSS Feed

E-mail PDF

Online DVD - Boogaloo live

Online DVD

Napokon je svjetlost dana ugledao Online DVD live @ Boogaloo. Pred vama je snimka koncerta iz zagrebačkog kluba Boogaloo, održanog 13.11.2010. Za sve vas koji ste bili, ova je snimka podsjetnik na ovaj koncert za pamćenje, a za sve vas koji niste, prilika da vidite što ste propustili! U nešto više od sat vremena i uz 15 pjesama, uživajte u nabrijanoj svirci, u ugodnosti vlastitog naslonjača! Puno hvala ekipi Transmeet TV-a bez kojih realizacija ovog ambicioznog online DVD-a ne bi bila moguća. Također, hvala ekipi Trip To Zion na izvanrednom VJ-ingu i svim fanovima koji su tu zimsku večer 2010. u Boogaloou zbilja učinili koncertom za pamćenje!

E-mail PDF

Mog'o sam [Playground Hustle Remix]

Elemental vam predstavlja remix za pjesmu "Mog'o sam" s albuma Vertigo, u produkciji ekipe Playground Hustle!

Playground Hustle je produkcijski trio iz Zagreba u kojem se nalaze Krešimir Čabraja O.D.I.S., Martin Bajsić i Ivona Eterović.

Pratite ih na:

Soundcloud (free download remixa)

E-mail PDF

Sretna 2012.!

2011. bila je godina u kojoj smo puno svirali, objavljivali singlove i spotove, družili se s vama po cijeloj regiji... Jednom riječju, rokali! ;) Bilo je dobro, ali uvijek može bolje - zato je tu nova godina u kojoj će biti još više koncerata, više spotova, više singlova, više druženja i više rokanja!!! Živjeli i sve najbolje u 2012., od srca vam želi vaš Elemental! <3

E-mail PDF

Elemental MAJICE!

Svi koji žele novi komad odjeće s Elemental potpisom - trkom u ROCKMARK!!! Od danas možete kupiti Elemental majicu po cijeni od 79 kn u glazbenoj knjižari Rockmark u Berislavićevoj 13 (Zagreb). Naravno, nismo zaboravili sve vas koji ne živite u Zagrebu - ako kliknete na link možete si naručiti majicu preko interneta i željno iščekivati poštara! Prošetajte katalogom Rockmarka, odaberite jednu od tri ponuđena dizajna Elemental majica i kočoperite se u njoj do mile volje! ;) Ili naravno, prošećite do Berislavićeve i osjetite taj pamuk pod prstima!

Hvala svima na strpljenju, ELEMENTAL majice napokon su u slobodnoj prodaji! More stuff coming soon!

(Elemental majica savršen je blagdanski poklon, zar ne? :))

E-mail PDF

Koncert u Zagrebu!

Hello, Zagrebe! Imamo za vas božićni poklon - besplatan koncert u Zagrebu!! Datum je 15.12., a lokacija je plato na Gradecu (Gornji grad) u sklopu festivala Gričevanje! Koncert na ovom zimskom festivalu, na mjestu s kojeg puca jedan od najljepših pogleda na grad naš je poklon svima vama koji ste uz nas proveli ovu 2011. godinu! Upad je BESPLATAN! Dovoljno je samo da se pojavite na platou Gradec, 15.12. točno u 20h, ugrijete glasnice i ponesete dobru volju!! Hvala vam svima na beskrajnoj ljubavi koju nam dajete i vidimo se na GRIČEVANJU!!

KONCERT POČINJE TOČNO U 20 SATI!!!

Pratite na twitteru @Gricevanje, posjetite FB Gričevanja i pogledajte nas u "vještičjem" izdanju!

Stranica 7 od 15

Vrh Elemental Stranice