RSS FEED - ELEMENTALRSS FEED ELEMENTAL


Vijesti Adresa Kanala Link

Svirke Adresa Kanala Link

Vijesti RSS Feed

E-mail PDF

Nataša odlazi iz benda

Dragi prijatelji Elementala!

Koncert u Splitu, 29.07. bio je moj oproštajni koncert s bendom. Nakon toga ću se povući iz osobnih razloga. Zahvalna sam na podršci, pohvalama i svim emocijama koje ste dijelili sa mnom proteklih godina. Moji kolege iz benda, John, Erol, Koni, Zane, Shot i Remi ili "doktori za smijeh" kako o njima često mislim ostaju sa mnom u najsretnijim mislima. :)

Nataša Tonković

E-mail PDF

Novi spot - Osmijehom!

Imamo novi spot za novi singl "Osmijehom". Za spot je zaslužna ekipa Transmeet TV - snimali su nas tijekom prošlogodišnjeg koncerta u Boogaloo i kadrove s tog nezaboravnog koncerta iskoristili za naš novi spot! Na spotu se osim benda vidi i publika, naši fanovi bez kojih ovaj spot jednostavno ne bi bio isti!!! Pogledajte spot na Youtubeu - Nađite se u publici i javite se nam na Facebook grupu i page da usporedimo dojmove! Uživajte u spotu! ;)

E-mail PDF

Novi singl - Osmijehom!

Odlučili smo izbaciti novi singl! Riječ je o pjesmi "Osmijehom" koju ćete uskoro slušati na radijskim postajama diljem HR, a spot (u režiji Transmeet TV-a) pogledajte 11.7. u 20 sati, premijerno na regionalnom MTV-ju! I nasmiješite se :D

E-mail PDF

"Nema ga" na Supertoon festivalu!

Naš spot za pjesmu "Nema ga" (čiji su autori genijalni duo Pilot Studio iz Splita) ušao je u selekciju Supertoon festivala!!!
Supertoon festival je međunarodni festival animacije koji će se održati u Bolu na Braču, od 31.7. do 4.8.2011. Pozdrav Pilotovcima i hvala na sjajnom spotu!!
E-mail PDF

Osijek i Umag, pripremite se!

Večeras (2.6.) sviramo u Osijeku na Tvrđi, u sklopu Osječkog ljeta mladih! Na pozornici nas očekujte u 22 h! Dan poslije, 3.6., možete nas vidjeti u Umagu gdje ćemo nastupiti u sklopu Adria Music Conferencea (MTV stage), vrijeme koncerta također oko 22 h. Vidimo se! ;)

Stranica 9 od 15

Vrh Elemental Stranice